Privatlivspolitik og Cookies

Privatlivspolitik for ANTIK No.77 ANTIKGÅRDEN. 

I vores Privatlivspolitik for ANTIK No.77 ANTIKGÅRDEN finder du hjælp til at forstå, hvilke data vi indsamler, hvorfor vi indsamler dem, og hvad vi som dataansvarlig organisation bruger dem til.

  1. Generelt

1.1.​ Denne Persondatapolitik er gældende for samtlige personlige oplysninger, du giver os og/eller som vi indsamler om dig, når du er kunde hos ANTIK No.77 ANTIKGÅRDEN, eller når du handler på vores website www.antikogrestaurering.dk

  1. Dataansvarlig

2.1.​ Den dataansvarlige organisation for behandling af dine personoplysninger er:

ANTIK No.77 ANTIKGÅRDEN Almevej 77 DK-3250 Gilleleje CVR. Nr.​ ​29722056

2.2. ​Når vi behandler personlige oplysninger, overholder vi EU’s databeskyttelsesforordning (GDPR) samt de danske persondataretslige regler, som måtte være gældende efter 25. maj 2018.

2.3.​ Har du spørgsmål til vores privatlivspolitik, eller måden vi behandler dine personlige oplysninger, som er registreret hos Hair ANTIK No.77 ANTIKGÅRDEN kan du rette henvendelse på ​i eller ​almevej@paradis.dk eller telefon: 22586566

2.4.​ Ønsker du indsigt i dine personlige oplysninger eller mener du, at der er registreret forkerte data – eller har du andre indsigelser, kan du ligeledes rette henvendelse til ANTIK No.77 ANTIKGÅRDEN.  Du har mulighed for at få indsigt i, hvilke informationer der er registreret om dig, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i persondataloven.

  1. Website og cookies

3.1.​ Når du besøger vores website www.antikogrestaurering.dk benytter vi Google Analytics-cookies. En cookie er en lille tekstfil, der lagres i din browser for at kunne genkende din computer ved tilbagevendende besøg. Cookies hjælper os med at se, hvor mange der besøger websitet (trafikmåling), samt hvordan vores brugere interagerer på websitet. Vi behandler ikke information om brugeradfærd, som kan forbinde brugeradfærd med bestemte personer.

3.2​ Vi deler ​ikke​ disse data med nogen, og den viden vi får, bruges udelukkende til at forbedre websitet og brugeroplevelsen for dig som besøgende.

3.3.​ Du kan naturligvis fravælge cookies fra Google Analytics.

3.4.​ Cookies sletter sig selv efter et vist antal måneder (kan variere), men de fornyes efter hvert besøg.

3.5 ​Websitet anvender cookies fra Facebook til trafikmåling og annoncering.

  1. Indsamling af personlige oplysninger

4.1.​ Er du kunde eller kontakter du os via vores websites, indsamler vi følgende almindelige personoplysninger om dig, herunder: navn, adresse, postnummer, by, land, mobilnummer og e-mail-adresse, samt faktureringsoplysninger som firmanavn, CVR nr. m.v. Såfremt der på sitet bliver mulighed for automatisk kortbetaling indsamler vi også betalingskortoplysninger.

4.2.​ Personoplysninger afgives ​aldrig​ til tredjepart.

4.3.​ Vi indsamler ingen særlige kategorier af personoplysninger (følsomme oplysninger) om dig.

  1. Behandling af personlige oplysninger

5.1.​ Vi behandler kun personlige oplysninger i det omfang, det er nødvendigt, f.eks. når man bliver oprettet som kunde. Det kan være nødvendigt for, at vi kan opfylde vores forpligtelser i henhold til aftaler og tilknyttede ydelser. Det kan også være for at leve op til de forpligtelser, vi har som dansk virksomhed, hvor vi er omfattet af dansk lovgivning.

5.2.​ Personlige oplysninger skal forstås som defineret i persondatalovgivningen.

5.3.​ Vi laver ingen profilering af dig og misbruger ikke dine personoplysninger. Vi videregiver desuden ikke dine personlige oplysninger, medmindre vi er forpligtet til det i medfør af lovgivningen.

5.4.​ Er du kunde anvender vi dine personlige oplysninger til at: ● Fremsende ordrebekræftelse samt faktura ● Give dig kundeservice, svare på spørgsmål og efterkomme dine anmodninger ● Udføre dine ordrer og levere vores services og ydelser ● Håndtere administration af kundeforholdet til dig ● Fremsende adviseringer om nye muligheder, produkter, priser, m.v.

  1. Deling af dine personoplysninger

6.1.​​ Vi deler kun dine oplysninger i det omfang, vi er forpligtet til det, f.eks. som følge af krav om indrapportering til offentlige myndigheder som SKAT.

  1. Deling af oplysninger med modtagere uden for EU/EØS

7.1 Som dataansvarlig deler vi ikke personlige oplysninger med modtager uden for EU/EØS.

  1. Beskyttelse af personoplysninger

8.1.​ Ifølge persondataloven skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Vi gemmer dine personlige oplysninger på computere med begrænset adgang, som er placeret i kontrollerede faciliteter, og vores sikkerhedsforanstaltninger kontrolleres løbende for at afgøre, om vores brugeroplysninger håndteres forsvarligt og under stadig hensyntagen til dine rettigheder som bruger.  Vi kan dog ikke garantere 100 procent sikkerhed ved dataoverførsler via internettet. Det betyder, at der kan være en (meget begrænset) risiko for, at andre uberettiget tiltvinger sig adgang til oplysninger, når data sendes og opbevares elektronisk. Du afgiver således dine personlige oplysninger på eget ansvar.

8.2.​ Personoplysninger slettes eller anonymiseres løbende efterhånden som det formål, de blev indsamlet til afsluttes. Personoplysninger gemmes højst i 5 år.

8.3.​ Den hurtige udvikling af internettet betyder, at ændringer i vores behandling af personoplysninger kan blive nødvendige. Vi forbeholder os derfor ret til at opdatere og ændre nærværende retningslinjer for behandling af personoplysninger. Gør vi det, retter vi selvfølgeligt datoen under pkt. 9. “sidst opdateret” nederst på siden. I tilfælde af væsentlige ændringer giver vi dig besked i form af en synlig meddelelse på vores website.

8.4.​ I det omfang der behandles personoplysninger om dig, har du ifølge persondataloven ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, der kan henføres til dig. Såfremt det viser sig, at de oplysninger eller data der behandles om dig, er urigtige eller vildledende, har du ret til at kræve disse berigtiget, slettet eller blokeret. Du kan til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger om dig gøres til genstand for behandling. Du kan også til enhver tid tilbagekalde dit samtykke. Du har samtidig mulighed for at klage over behandlingen af oplysninger og data vedrørende dig. Klage indgives til Datatilsynet, jf. persondatalovens § 58, stk. 1.

  1. Sidst opdateret

9.1. ​Denne persondatapolitik er sidst opdateret den 25-5-2018.

 

Cookiepolitik

Version: 01-02-2019

Vi anvender cookies

Som næsten alle andre hjemmesider anvender vi cookies for at få siden til at fungere og til at gøre den lettere for dig at bruge. Cookies hjælper os bl.a. med at få overblik over besøg, så vi løbende kan optimere og målrette hjemmesiden og vores ydelser. Dermed kan vi give dig en bedre brugeroplevelse med mere relevant indhold.

Anvendelse af cookies indebærer ofte samtidig indsamling og videregivelse af persondata. Du kan læse mere om vores behandling af dine persondata i vores privatlivspolitik her:

Ansvarlig for hjemmesiden

Hjemmesiden ejes og drives af:

Antikgården v/ Peter Raahauge Jørgensen
CVR-nr. 29722056
Almevej 77
3250 Gilleleje

Hvad er cookies og hvordan bruges de?

En cookie er en lille tekstfil, der gemmes i din browser. Tekstfilerne gør blandt andet hjemmesiden i stand til at opfatte, om browseren har besøgt stedet tidligere. Ved på denne måde at indsamle statistisk information om brugen af siden er cookies med til at forbedre brugervenligheden og oplevelsen.

Cookies gør ingen skade på computeren og kan ikke indeholde vira eller skadelige programmer.

Cookies spiller således en central rolle i at få hjemmesiden til at fungere optimalt.

Der videregives persondata på baggrund af cookies til tredjeparter til følgende formål:

  • SITE ANALYTICS – til tracking af hvilke sider der besøges.
  • SOCIAL MEDIA – til at dele / like produkter på facebook
  • PROFILERING / PERSONALISERING – til at målrette indhold på siden til den besøgende
  • MARKETING – til at promovere relevante produkter

Afvisning eller sletning af cookies

Du kan altid afvise eller slette cookies på din computer ved at ændre indstillingerne i din browser. Hvor du finder indstillingerne afhænger af, hvilken browser du anvender. Du skal dog være opmærksom på, at hvis du gør det, er der mange funktioner og services, du ikke kan bruge, fordi de forudsætter, at hjemmesiden kan huske de valg, du foretager. Annoncer vil også kunne blive mindre relevante for dig og optræde hyppigere.